Új fejlemények az internetes kommunikációimról...

2019 április 29.

Egyre több helyen vehettél észre KalandJani néven YouTube-on, Facebook-on, Instagram-on és ezen az új weboldalom, amit most olvasol. Hogy mi történt pontosan és hol mire számíthatsz, ezt foglalom most össze ebben a cikkben.

Az új nevem KalandJani. Ez olyan, mint a Hohoho horgász, amiből csak egy van. 🙂 Illetve a kalandra utal, amiben részt veszek. Ezen a néven majdnem mindenhol megtalálsz, ahol ott vagyok. 🙂

Instagram: rövid sztorik, érdekes dolgok képekben, rövid videókban. Mindegyik egy meglepetést hordozhat magában. 🙂

YouTube: történetek, videók a kalandjaimról, illetve interjúk. Valamint hasznos dolgok. Ezekből a legjobbak az instatv-én is láthatóak lesznek az Instagrammon.

A KalandJani.hu talán a YouTube írásos változata képekkel, ha jól akarom kifejezni. Bár teljes átfedés nem lesz a kettő között. Illetve itt ha hírlevélre feliratkozol(mobilon a cikk alatt, számítógépen jobb oldalon), akkor mindig értesülsz a történésekről. Valamint itt látod azt, hogy hogyan haladok. Idővel nagyon értékes lehet számodra ez az oldal.

Facebook: itt hirdetek meg eseményeket, osztok meg cikkeket, videókat link formában. Illetve itt érhetsz el messengeren.

Szóval ez így nagyon jó lesz, úgyis kiforrja magát. 🙂

Értesülj a friss tartalmakról!

Adataid biztonságban kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Leiratkozás után automatikusan törlődnek az adataid, több levelet nem kapsz.
Elérhető vagyok a Facebook-on és az Instagrammon is. 
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram