Utazási előkészületek, avagy mik történtek eddig...

2019 április 27.

Ez a cikk elég régi időkre nyúl vissza és várhatóan június elején indulok bejárni a világot. Ez a cikk egy jó kis összefoglaló lesz eddigi eseményekről, érdemes velem tartani. 🙂

Bár néhány éve már vágytam az utazásra, akkor még egészen másképp élt ez bennem. Akkor ez álom volt inkább, a tetteim sehova nem vezettek. Ma már ez egészen megváltozott.

Az történt ugyanis, hogy közben elkezdtem dolgozni és éltem az életem. Ezt közel 3 évig bírtam. Nagy mértékű nyomás alá tettem magam és csak a végén tudatosult bennem, hogy ez a testi és lelki egészségem kezdte el megviselni eléggé. Már 1 éve el akartam jönni a cégtől és utazni, azonban hallogattam. Márciusban döbbentem rá, hogy nincs választásom, ebben a formában nem fogom tudni elérni a kitűzött célokat. Nem voltam teljesen kész, viszont ebben a helyzetben döntenem kellett. Majd április 5-én a cégnél leszámoltam.

Azóta sokat terveztem, valamire mégis sikerült rájönnöm. Hajlamos vagyok túl gondolni, túl tervezni dolgokat. Csak azért, hogy a legjobbat hozzam ki a dolgokból. Viszont ebben az esetben ez nem működik, mert akkor elveszik az, ami az egyik legfontosabb. Hogy sose tudja az ember azt, hogy hova sodorja az élet. Nincs semmi kőbe vésve, ezért lehet az ember rugalmas. Illetve a pénzem is hamar elfogy, ha mindent meg akarok venni. Weboldalkészítés, blogkészítés az, amiből pénzt várok. Szeretem is ezt csinálni.

Szóval van egy régebbi laptopom, vettem bele aksit és hozzá töltőt. Kéne még memória, ssd bele, de nem ez a legfontosabb. Bármennyire is jó lenne.

Aztán van hordozható napelemes powerbank, telefonokhoz tökéletes. Rendeltem citysim kártyát, így végső esetben is lesz netem és tudok hívni.

A kerékpár remélhetőleg belefér a szép kártya keretbe. Sátor, hálózsák, gázfőző, edény, konnektor átalakító, talán ezek a legfontosabbak.

A Facebook oldal, ez a blog, a YouTube csatorna és a hírlevél is készen van már, úgyhogy több helyen tudsz már követni. 🙂

Összegezve nagyon szépen haladok a dolgokkal. Igyekszem én is átadni azokat a tapasztalatokat, ami mások számára segítségül szolgálhatnak.

Amennyiben szeretnél blogot, weboldalt vagy egy ismerősöd szeretne, bátran írj. Jó áron csinálom és hamar el lehet vele indulni.

Ha szeretnél többet olvasni, hogy mik történnek a továbbiakban, akkor lájkolj, iratkozz fel a hírlevélre, oszd meg másokkal a cikket, ezáltal is segítesz.

Értesülj a friss tartalmakról!

Adataid biztonságban kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Leiratkozás után automatikusan törlődnek az adataid, több levelet nem kapsz.
Elérhető vagyok a Facebook-on és az Instagrammon is. 
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram