Szia!

Munkámat hátra hagyva 0 tapasztalattal biciklivel neki indultam Spanyolországba. Azt tettem, amit régóta halogattam, hogy a saját életet éljem. Nehéz és bátor döntés volt, de megérte. Szép élményeim vannak.

Közben weboldalakat készítek és ahol lehet, előadásokat, beszélgetéseket tartok az utazás témában. Támogatásokat is gyűjtök a további utakhoz.

Jelenleg Spanyolországban vagyok, az egyik legfontosabb célkitűzésem teljesítettem. Voltam Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországon keresztül még Portugáliában is. Az eddig gyűjtött tapasztalataimat, élményeimet folyamatosan teszem közre.

Közben elkezdtem írni a cikkeimet történésekről, ugyanakkor a Facebook rajongói oldalamon rengeteg képet, beszámolót találsz márl, a https://facebook.com/kalandjani oldalon megtalálsz. 🙂

Értesülj a friss tartalmakról!

Adataid biztonságban kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Leiratkozás után automatikusan törlődnek az adataid, több levelet nem kapsz.
Elérhető vagyok a Facebook-on és az Instagrammon is. 
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram