A készülődés pillanataiban...

2019 április 29.

A mai nap éppen ugyanúgy telt, mint a legtöbb nap. Készülődtem. Néztem a felszereléseket, hogy mi van már meg és mire van még szükség. Olvasgatok róluk, hogy könnyebben tudjam a legjobb eszközöket kiválasztani. Aztán a rendelések közepette reménykedek abban, hogy jól döntöttem. John előadásra is járok.

Sok cucc van még vissza. A laptopom még nem teljes. Ott van a bicikli, a sátor, a hálózsák, bicikli táskák, a powerbank, a gázfőző, az edény és még néhány dolog. Megrendeltem a citysim kártyát, a memóriát, ssd merevlemezt, remélhetőleg jól választottam. Talán mindig jól döntök és sikerül a jó megérzéseimre hallgatnom.

Bicikli készülődés

(Ez a fotó már az indulásom készült)

Nem tudom még azt, hogy merre utazok, bár vannak sejtéseim. Az indulásig ezek eldőlnek, ahogy haladok. Mégis igyekszek felkészülni. Eddig az indulási időpont június eleje és Spanyolország felé. Aztán meglátom, mi hogyan keresztezi az utam. 🙂

Értesülj a friss tartalmakról!

Adataid biztonságban kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Leiratkozás után automatikusan törlődnek az adataid, több levelet nem kapsz.
Elérhető vagyok a Facebook-on és az Instagrammon is. 
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram